Rolf-Foto-s-trainen.png
 

ROLF NELEMAN (1967)

“Ik geloof in een wereld, een systeem waarin ieder datgene doet waar hij of zij tot zijn recht komt, het gevoel heeft van betekenis te zijn en samen met elkaar de wereld of het systeem op een hoger niveau te krijgen. Te vaak denkt onze wereld in hokjes en etiketten. Voor iedereen is er een mooie rol toebedeeld, je moet deze vaak voor je zelf weten en durven te vinden. Vooral lef en gewoon doen is belangrijk.”

Ervaring

Ik ben nu ruim 25 jaar actief in de marketing, sales en coaching, waarvan 20 jaar als zelfstandig on-dernemer. Ik heb voor grote en kleine bedrijven gewerkt, 12 jaar een eigen onderneming gehad en veel groepen en mensen begeleid. Ik heb talloze nieuwe projecten en diverse ondernemingen opgestart.

Expertise

Mijn expertise ligt in het opstarten van nieuwe initiatieven en projecten, vooral in het ‘out of the box’ denken. En in het verder helpen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Methodieken/werkwijze

In mijn coaching maak ik in eerste instantie een analyse en voer ik een soort 0-meting uit. Daarna stel ik een plan van aanpak op met duidelijke stappen en milestones.

Kenmerken van mij als begeleider

Er wordt vaak over mij gezegd dat ik enthousiasmerend, bevlogen en energierijk ben. Ik weet mensen op te monteren en weer enthousiast te krijgen.

Recensies van ondernemers die ik heb begeleid

“Rolf is bevlogen, creatief, maar ook heel praktisch.”
“Rolf weet moeilijke materie makkelijk over te brengen.”
“Rolf heeft mij goed geholpen in het opzetten van een nieuw bedrijf, hij heeft mij nieuwe inzichten en energie gegeven.”

Bijzonderheden

Vooral voor mensen die iets voor zichzelf willen beginnen ben ik ‘dé coach’.

Meer informatie

Linkedin