Roger-Foto-s-trainen.png
 

ROGER RUTTEN (1965)

“Ik ben en blijf een ingenieur – nuchter. Mijn paarden zijn mijn gids. Zij houden mij en mijn klanten bij de les. Op een gegeven moment kun je zoveel foute beslissingen nemen met je hoofd, dat je volledig afdrijft van waar het écht om draait. Het mooie van paarden is dat zij op neurologisch niveau (gevoel) aansluiten bij mensen. Zij reflecteren ons non-verbaal en feilloos. En een goede beleving raak je nooit meer kwijt. Ik coach graag ondernemers omdat je niet zomaar ondernemer wordt. Daar komt een hoop bij kijken. Je moet de goede dingen doen om omzet te genereren. Anders gaat het mis, iets dat ik ook zelf heb ervaren.”

Ervaring

Ik ben coach sinds 2012, en vanuit mijn HRM achtergrond medewerkers begeleid vanaf 1996.

Expertise

Mijn expertise ligt voornamelijk op het geven van inzicht voor organisatie, team en individu. Om met deze kennis van I wish naar I can te gaan. Mijn technisch bedrijfskundige ervaring op de vloer als statutair directeur en zelfstandig ondernemer zet ik hierbij in.

Methodieken/werkwijze

  • business analyse

  • systemische coaching met paarden

  • drijfverenscan

  • opzet businessplan + financieel + financiering + organisatiestructuur

  • commercieel adviseren en verkopen

  • persoonlijke coaching bij vragen/vastlopen/begeleiding

  • aanscherpen ondernemersvaardigheden


Kenmerken van mij als begeleider

Ik ben analytisch, to the point, sluit aan bij de beweging en wat nodig is. Ik ben gedegen, heb praktijkervaring en een relevant netwerk.

Recensies van coachees

“Ik wist een beetje wat me te wachten stond. Tijdens de kennismakingssessie had ik al ervaren dat het geen spielerij is in de wei. Al ziet het er vanaf een afstand wellicht zo uit.”
“Paardenkracht: een bijzondere ervaring!”
Uitgebreide beschrijvingen op: https://managementbyhorses.nl/referenties/

Meer informatie

website
Linkedin
Facebookpagina