Ellen-Foto-s-trainen.png
 

ELLEN VAN DIJK (1963)

“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld” (Gandhi), is mijn levensmotto. Daarbij hoort een ondernemende geest, die weet waar je voor staat en wat je bij te dragen hebt aan een betere samenleving. Mijn droomsamenleving is een wereld waarin wij respectvol omgaan met elkaar en de natuur, en waarin iedereen weet wat zijn of haar specifieke bijdrage daaraan is.

Ervaring

Na het Middelbaar Ondernemersonderwijs (Horeca) startte ik op 26 jarige leeftijd met mijn horecazaak. Een paar jaar later besloot ik mijn succesvolle bedrijf te verkopen om 15 jaar lang te werken als bedrijfskundige en in de avonduren te studeren (HEAO-BE, Post HBO Bedrijfskunde). In 2005 volgde ik een Post HBO opleiding tot coach/counselor en startte als ondernemerscoach bij het Instituut voor Midden en Klein Bedrijf. Hetzelfde jaar richtte ik mijn eigen organisatieadviesbureau en coachpraktijk voor MKB bedrijven op. Sindsdien heb ik enkele honderden startende en gevestigde ondernemers begeleid.

Expertise

Ondersteunen in het opstellen van een volledig Ondernemersplan inclusief financieel plan en oplossen van organisatorische ondernemersvragen

  • Timemanagement

  • Eigenwaarde

  • Leiderschap

  • Communicatie

  • Missie/visie (oerverhaal)

  • Betekenisvol ondernemerschap (dromen en doen) met uitgewerkt stappenplan

Methodieken

Prikkelende en positief mensgerichte vraagstelling. Daarnaast oefeningen die voortkomen uit: Familieopstellingen, Kernkwaliteiten Offman, Zijnsoriëntatie, logische stappen van Dilts naar jouw levensmissie, Waarden en Normenspel en het Inspiratiespel van Gerrickens.

Kenmerken van mij als begeleider (uit recensies van ondernemers die ik heb begeleid)

Professioneel, helder, krachtig, zowel resultaat als mensgericht

Bijzonderheden

Passie voor hart/hoofdverbinding, nieuwsgierig naar drijfveren, maatwerk gericht op jou.

Mijn uitgangspunt: je hebt alle antwoorden al in je!

Meer informatie

www.floxorganisatieadvies.nl    

Linkedin