Dorien-Foto-s-trainen.png
 

DORIEN TROMMEL (1961)

“Een rechtvaardige wereld, waarin mensen tot hun recht komen, daar draait het voor mij om. Ik vind het belangrijk dat mensen doen wat bij hen past en dat ze gezien en gewaardeerd worden. Dit levert een grote bijdrage aan hun geluk. Naar elkaar luisteren, aandacht en respect hebben voor elkaar en het laten zijn van verschillen, zijn hierbij voor mij belangrijk.
In mijn werk staat het onderzoeken van de kwaliteiten en het verlangen van mijn klanten centraal. Ik koppel daar graag ook actie aan. Immers, iets willen, maar daar verder niets mee doen, dat is frustrerend.”

Ervaring

Ik ben ruim 25 jaar werkzaam als coach. Eerst vanuit verschillende trainingsbureaus en sinds 1998 heb ik mijn eigen bedrijf Trommel Training & Coaching.

Expertise

Mijn expertise ligt in het begeleiden van mensen die graag willen weten wat bij hen past en hoe zij tot hun recht kunnen komen. Ik help ze om inzicht te krijgen in wat hen energie geeft, wat ze goed kunnen en welke toegevoegde waarde zij willen en kunnen leveren aan de wereld.

Methodieken/werkwijze

In mijn coaching maak ik gebruik van oplossingsgericht werken, narratieve systeemtherapie, reflectieve oefeningen en creativiteit. Mijn stijl omschrijf ik als waarderend coachen. Ik ben bevlogen en sta tegelijkertijd met beide benen op de grond.

Kenmerken van mij als begeleider

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen iets heeft wat hem of haar uniek maakt. Door goed aan te sluiten bij ieders verhaal, te luisteren tussen de regels door en vragen te stellen die soms wat ongemakkelijk zijn, help ik om de verlangens helder te krijgen, talenten verder te ontwikkelen en doelen te realiseren.

Recensies van coachees

“Dorien is enthousiast, betrokken en tegelijkertijd heel praktisch.”
“Ze is er voor mij en luistert met volledige aandacht, zonder oordeel.”
“Door de coaching kreeg ik nieuwe inzichten in wat voor mij belangrijk is en ook concrete handvatten om hiermee verder aan het werk te gaan.”

Bijzonderheden

Ik ben geregistreerd bij het CRKBO.

Meer informatie

www.dorientrommel.nl