Zeker weten dat jou volgende stappen de juiste zijn?

 

Aan het nadenken over jouw toekomst en je werk? Over wat jij nog echt zou willen? Je zal de eerste niet zijn die dromend voor zo’n kruispunt staat. Maar niet precies weet hoe de juiste praktische keuzen te gaan maken. Om de beste kwaliteit van leven en werken voor jezelf te realiseren, biedt de Ithaka Academie een bijzondere part time leergang. Met pure aandacht voor jouw verhaal.

Laat je begeleiden en geef jezelf een cadeau: volg een leergang bij de Ithaka Academie, bedoeld voor iedereen die persoonlijk wil onderzoeken wat, waarom en hoe de volgende stap in leven en werk wordt. Individueel en met kleine persoonlijk groepen, gaan we enkele maanden heel echt, persoonlijk en betrokken aan de slag en op reis met jouw oerverhaal, jouw wensen, jouw mogelijkheden en bieden we lessen, bijeenkomsten, vakinhoudelijke begeleiding en coaching om je nieuwe professionele ik te ontdekken, en te worden.

Wil je als mens en als professional geïnspireerd die volgende stap maken in werk en leven, en je daar goed ondersteund op voorbereiden… kies voor dan voor de compacte persoonlijke leergang van Ithaka in de tussentijd. Met ons sta je er nooit alleen voor. Je weet dan zeker dat je volgende stappen de juiste worden.

Vertel je verhaal aan Patrick Groenewegen en ontdek hoe jouw reis naar morgen een schitterend avontuur kan worden met de @Ithaka-Academie. Bel naar 0648080155 of naar p.groenewegen@ithaka-academie.nl