Wat is jouw actie in de tussentijd?

 

Ben jij regelmatig aan het peinzen over jouw toekomst en je werk? Over wat jij echt wilt. Wat je leuk acht? Speel je met de gedachten om nu eindelijk zelfstandig te gaan werken? Of staat je werk op de tocht, en is het eigenlijk gedwongen tijd voor iets anders? Of ben je een beetje opgebrand, maar voel je wel degelijk zo’n diep verlangen smeulen?

Tijd voor een verfrissend nieuw hoofdstuk in je leven. Maar wat te doen in de tussentijd om daar te komen? Laat je inspireren, laat je begeleiden en bereid je voor op een toekomst vol betekenis voor jezelf. De part time leergang bij de Ithaka Academie is bedoeld voor iedereen die persoonlijk wil onderzoeken wat, waarom en hoe de volgende stap in leven en werk wordt. Individueel en met kleine persoonlijk groepen, gaan we enkele maanden echt en betrokken aan de slag met jouw oerverhaal, jouw wensen, jouw mogelijkheden en bieden we lessen, bijeenkomsten, vakinhoudelijke begeleiding en coaching om je nieuwe professionele ik te ontdekken, en vooral met plezier te worden.

We helpen je het nieuwe verhaal te schrijven. Dus wil je als mens en als professional geïnspireerd die volgende en nieuwe stap gaan maken in je werk, en je daar ondernemend op voorbereiden… kies voor dan voor de compacte persoonlijke leergang van Ithaka. Met Ithaka Academie sta je er nooit alleen voor. Je weet dan zeker dat je volgende stappen de juiste worden, en jij de auteur bent.

Vertel je verhaal en verlangens aan directeur Patrick Groenewegen en ontdek hoe jouw reis naar morgen een schitterend avontuur kan worden met de Ithaka Academie.
M 0648080155 of p.groenewegen@ithaka-academie.nl .