Met de Ithaka Academie sta je er nooit alleen voor.

 
Ithaka-Blog-Images05.png

Met de Ithaka Academie sta je er nooit alleen voor.

Startdatum is 18 januari 2019

Wil je eindelijk geïnspireerd die volgende grote stap voorwaarts maken in je werk, en je daar ondernemend op voorbereiden, maar je weet nog niet hoe? Kies dan voor de compacte, persoonlijke leergang van Ithaka Academie.

Deze exclusieve leergang van de Ithaka Academie is bedoeld voor iedereen die wil onderzoeken wat, waarom en hoe de volgende stap in leven en werk gezet gaat worden, en dat ook geïnspireerd en met plezier wil neerzetten. Individueel en in een kleine persoonlijke groep, gaan we enkele maanden echt betrokken aan de slag; met jouw oerverhaal, jouw wens, jouw mogelijkheden en bieden we lessen, bijeenkomsten, vakinhoudelijke begeleiding en krijg jij je eigen coaches en mentor om je nieuwe professionele ik te ontdekken, maar bovenal te gaan worden en leven. Niet in de schoolbanken, maar in je nieuwe praktijk. Leren door te doen.

Laat je inspireren, laat je motiveren, laat je begeleiden en bereid je voor op dat nog leukere morgen. Met Ithaka Academie sta je bij al je overwegingen en stappen vooruit nooit alleen voor. Vertel je verhaal eens vrijblijvend aan directeur Patrick Groenewegen en ontdek hoe jouw reis naar morgen een schitterend avontuur kan worden. Kijk op www.ithaka-academie.nl of bel Patrick. Een nieuwe wereld kan zich daarmee open.

p.groenewegen@ithaka-academie.nl

M 0648080155