Ik sta boventallig en wil verkennen of het ondernemerschap wat voor me is.

 
Ithaka-Blog-Images01.png

Deel drie van het blog ‘Hoe werkt Ithaka voor mij’

vandaag gaat het over:
Ik sta boventallig en wil verkennen of het ondernemerschap wat voor me is.


Boventallig staan is vaak niet je persoonlijke keuze en kan veel impact hebben. Impact in de organisatie, op je afdeling, in je team en niet te vergeten bij je persoonlijk. 

Aan de andere kant kan deze situatie je soms ook net die push geven om dat idee in je achterhoofd nu echt eens serieus te overwegen en niet meer naar ‘misschien voor later’ door te schuiven. 

Misschien heeft de organisatie ook budget vrijgespeeld om je te begeleiden naar een nieuwe baan of je eigen onderneming.

Het woord crisis bestaat in het Chinees uit twee karakters, het ene karakter staat voor gevaar en het andere voor mogelijkheden.

Ithaka heeft nu diverse deelnemers die voor deze leergang hebben gekozen vanuit deze positie. Op het moment dat je voelt dat je meer uit jezelf kan halen, maar nog geen idee hebt hóe. Op het moment dat je een vriend of collega hoort over het ondernemerschap en geïnteresseerd raakt, maar nog geen idee hebt waarom, dan is dit de kans om dit concreet uit te werken. Wij helpen je om de juiste vragen te stellen, de juiste begeleiders om je heen te zetten en met je te verkennen wat bij je past: ondernemerschap - een nieuwe baan in loondienst - of welke variant dan ook. 

Met dien verstande: jij zal hier altijd ondernemend uitkomen en jezelf in de doe-stand terug vinden. Jij weet namelijk waarom je kiest wat je kiest en waar je betekenis uithaalt.

Dat zelfbewustzijn en dat inzicht in wat jij ‘aan boord’ hebt aan expertise en hoe jij dit in kan zetten om doelen te realiseren gunnen we iedereen, maar bovenal jou, omdat we 100% maatwerk leveren.

Mocht je jezelf hierin herkennen dan ben je welkom voor een gesprek en nadere kennismaking. Dat kan via p.groenewegen@ithaka-academie.nl

Patrick Groenewegen.